Ben je net verhuisd en op zoek naar een gezellige club of wil je na al die jaren toch weer een potje schaken? Bij de schaakvereniging De Amstel kan het op elk niveau, van huisschaker tot en met competitie. Wanneer je belangstelling hebt kun je drie clubavonden zonder verdere verplichtingen de sfeer komen proeven. De senioren spelen op woensdagavond van 20:00 tot 24:00 uur in Wijksteunpunt Bilderdijkhof (het vroegere Dienstencentrum).
Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom op onze club. Schaakvereniging De Amstel beschikt over een bloeiende jeugdafdeling, waarbij plezier en leren hand in hand gaan. Elke woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur, eveneens in Wijksteunpunt Bilderdijkhof, staat er een begeleider klaar om de kinderen op te vangen. Ook kinderen kunnen eerst een aantal keren komen zonder zich in te schrijven, om te zien of het bevalt.
De contributie per jaar bedraagt: De contributie dient overgemaakt te worden naar rekening NL72 INGB 0005 7822 52 ten name van Schaakvereniging de Amstel.
Alle leden zijn tevens lid van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond.