Patrick van Lommel wint snelschaaktoernooi van De Amstel
Patrick van Lommel is dinsdag 16 december de nieuwe kampioen snelschaken van S.V. De Amstel geworden. Hij werd winnaar van de eerste groep. De tweede groep werd gewonnen door Jan Lock, de derde door Henk van Lonkhuyzen.
In de eerste groep werd Patrick van Lommel winnaar met 6 punten, Piet Geertsema tweede met eveneens 6 punten en Henk Elserman derde met 4 punt. Vierde werd Dies Bouterse, ook met 4 punt, vijfde Jan Bosman met 3 punt gevolgd door Cora van der Zanden met 1 punt. Hugo van Willigen en Dawood Asfar eindigden op respectievelijk de zevende en achtste plaats met beiden 1 punt.
In de tweede groep werd Jan Lock winnaar met 6 punt, Michiel Spook tweede met 4 punt en Jan van Ommeren derde met eveneens 4 punt. Vierde werd Jan Roling 3 punt, vijfde Huug Jansen, ook met 3 punt. Paul Kreetz eindigde als zesde met 3 punten, hij wist als enige een half puntje van Jan Lock te bemachtigen. Herman Freek en Ruud Krasser eindigden op respectievelijk de zevende en achtste plaats met 1 en 1 punt.
In de derde groep werd Henk van Lonkhuyzen winnaar met 5 punten. Jan van Willigen werd tweede met eveneens 5 punten. Op de derde plaats eindigde Ton van der Tier met 4 punten. Marijcke van der Wal werd vierde met 3 punten gevolgd door Jan Muhlenbaumer en Gouke van der Wal met beiden 2 punten. Gerrit van Renselaar eindigde op de zevende plaats met hetzelfde aantal punten als waarmee hij het toernooi begon.